Muziektheaterkoor

Agenda

 

 

 

Datum

 Concert

 Locatie

     

 Zaterdag

 30 maart 2019

 20:00 uur

Hart dat luistert 

 Maria V. R. Kerk

 Heelsumseweg 1

 6721 GP Bennekom

 Zaterdag

 13 apr 2019

 20:00 uur

Hart dat luistert 

 Willibrorduskerk

 Dorpstraat 18

 5862 AE Geysteren

 

 

Kaartjes voor het concert in Bennekom kosten € 15 per stuk en kunnen worden besteld via onze webwinkel en betaald via iDeal.

 

Reserveren kan ook door een e-mail te sturen naar info@carminaludens.nl. Vermeld dan uw naam en het aantal personen. U betaald dan aan de kassa vóór de voorstelling. U kunt dan contant betalen of pinnen.

 

Voor de voorstelling in Geijsteren kunt u reserveren via: info@cultuurpodiumgeijsteren.nl, of telefonisch via 0478 546684, onder vermelding van naam, adres en het gewenste aantal kaarten.

 

Voor alle voorstellingen geldt dat u op de dag van de voorstelling aan de kassa nog kaartjes kunt kopen. 

 

Kinderen t/m 16 jaar hebben gratis entree.

 

____________________________________________________________________

 

Wist u dat het geven van een voorstelling ons gemiddeld zo'n € 800,- kost? Denk maar eens aan al het drukwerk, vervoerskosten, materiaalkosten, bladmuziek, ingehuurde krachten en apparatuur, huur van de locatie, verwarming... een flinke optelsom!

 

U kunt ons steunen met een (eenmalige) gift naar keuze.

Via onze web winkel kunt u online een bedrag naar keuze overmaken. U zit nergens aan vast en onze 'tegenprestatie' is gewoon onze grote dank! U helpt ons onze muziek en inspiratie met velen te delen.

 

Als u een voorstelling van Carmina Ludens wilt boeken of informatie wilt over de mogelijkheden en de kosten, stuur dan een email naar: info@carminaludens.nl Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.