Muziektheaterkoor

Gastenboek

117 berichten, 12 pagina's 
«  10  11  12 
23-01-2012
Geplaatst door: Dieneke Gorter
De Pelgrim

Wat een bijzondere uitvoering zaterdag 14 januari in onze Ontmoetingskerk in Bennekom.
Met bijna 100 mensen zat onze zaal vrij vol wat de sfeer ten goede kwam; we waren ontroerd door jullie prachtige zang, muziek en vertellingen.
Hartelijk dank!

23-12-2011
Geplaatst door: Toin
voorstelling 22-12-2011 Petruskerk

Beste mensen,

Een reactie op de voorstelling van gisteren: een loepzuiver koor, waarvoor veel waardering, bij tijden ontroerend. De a capella nummers waren echt om van te genieten, hulde!
Helaas werd regelmatig getracht een en ander instrumentaal te begeleiden, maar de kwaliteit van deze begeleiding lag vele nivo's onder dat van het koor zelf.
Daardoor waren de nummers met begeleiding soms eerder ergerlijk dan fraai. Jammer, wat mij betreft voortaan alleen a capella of betere begeleiding.
Zou mogelijk wel een CD willen kopen maar vrees dat hier de instrumenten ook op te horen zijn.

Al met al wel een mooie avond, waarvoor dank.

22-11-2011
Geplaatst door: Hans Pastwa
" De pelgrim" Caroluskapel 19-11-2011

Deze excelente voorstelling was een schot in de roos van het pelgrimshart. Chapeau!!!

21-11-2011
Geplaatst door: Fam. Huijsmans, Meerssen
Roermond, 19-11-2011

Lieve engelen,
we waren zeer onder de indruk van jullie optreden in de Caroluskapel in Roermond. Kwalitatief was het zeer hoogstaand. Een prachtige dynamiek tussen zang, muziek, theater en spraak. Iedere vezel in ons lichaam was geraakt en we waren tot tranen geroerd. Jullie waren voor ons een geschenk uit de hemel. Heel hartelijk bedankt.
Gaston, Lucienne, Tim & Ivi Huijsmans, Meerssen.

20-11-2011
Geplaatst door: Frits Jansen
De Pelgrim Roermond 19-11

Woorden schieten te kort om het concert te omschrijven dat jullie gisteren gaven in de Carolus kapel te Roermond op onze regio dag van Het genootschap van de heilige apostel Jacobus.
Het was zo hartverwarmend dat de niet verwarmde kapel minder koud was.
Fijn dat jullie er waren!

08-11-2011
Geplaatst door: jef brauers
concert wittem

Ik wilde jullie nogmaals bedanken voor het zeer fraaie en inspirerende concert op 5 november in Wittem. Na afloop hebben we, als organiserende stichting, veel complimenten gekregen over het gebodene. Die complimenten geef ik uiteraard graag door aan de mensen die het verdienen: Carmina Ludens dus!

08-11-2011
Geplaatst door: Marlies Megens
concert 'De pelgrim' in Molenhoek

Op 23 oktober ben ik in de Molenhoekse kerk bij jullie concert geweest. Het was weer als een warm bad! Bedankt!

26-06-2011
Geplaatst door: Piet Kooijman
Pelgrim . cd.

Beste allen,
Gisteren, 25.06.2011, heb ik jullie uitvoering van de 'Pelgrim' meegemaakt in Wijchen. In een woord: geweldig. Ik heb enkelen van jullie daar al over aangesproken. Hoewel jullie een koor zijn, ook geweldige complimenten voor de vertellers in deze uitvoering. Heb op die avond jullie cd gekocht; die is vandaag 26.06.11 al enkele malen in mijn auto en in de huiskamer te horen geweest. Ook deze cd: geweldig. Toch wil ik enkele suggesties aan jullie doen: het thema Pelgrim is door jullie dermate muzikaal en thematisch zo goed ingevuld dat ik jullie wil vragen/adviseren om deze uitvoering in zijn geheel op cd te zetten. In deze uitvoering zijn een aantal van jullie zangers als solist te horen die op de de huideige cd Con grazia .... niet te horen zijn, en dat is jammer. In oktober kom ik weer naar jullie luisteren en waarschijnlijk ontwikkel ik me als een semi-professionele groupie.

26-06-2011
Geplaatst door: Eric en Yvonne Goewie
De Pegrim 25 juni 2011

Dank voor het heerlijke concert. De mooie stemmen, de combinatie van stukken, de enscenering, de zeggingskracht...het was er allemaal. Jullie zijn een geweldig team. Zulke concerten blijven noodzakelijk, met name nu we aan de vooravond staan van een barre cultuurwinter .

26-05-2011
Geplaatst door: Ingrid Wesseling
CD

Wat een kalme, ingetogen en tegelijk juichende en zuivere klanken op jullie CD Con grazia e gratitudine! Ik voelde me werkelijk aangeraakt en dat op zich ontroerde me weer. Wat een kunst van jullie allemaal om zoveel bewogenheid, vrede en rust over te dragen in jullie zang! Een geschenk....dat is het! Dank daarvoor!