Muziektheaterkoor

Gastenboek

110 berichten, 11 pagina's 
«  10  11 
08-11-2012
Geplaatst door:
Zwolle

Bedankt voor de mooie voorstelling. Wat een schitterend koor hebben jullie en met alle solisten een heerlijk en inspirerend gezelschap. ik heb van jullie genoten.
Jorien

04-11-2012
Geplaatst door:
Optreden Zwolle

Het optreden tijdens de bijeenkomst van het Genootschap van Sint Jacob was indrukwekkend. Een perfecte bundeling van prachtige stemmen, treffende muziek, prima solisten, indrukwekkende instrumentale begeleiding en solo's en teksten die rond de kern van pelgrimeren speelden. Dit alles werd op een rustige manier met elkaar verbonden. Ik heb genoten van jullie optreden. Complimenten en geweldig bedankt.
groet
Terie

03-11-2012
Geplaatst door:
Concert vandaag tbv NGSJ bij de Dominicanen in Zwo

Ik ben vandaag zowel als pelgrim als als muziekliefhebber bijzonder geroerd en ontroerd door jullie geweldig mooie optreden maar vooral door jullie mooie zang en spel. Koude rillingen en tranen in de ogen. Zeker ook door het slotlied (niet aangekondigd) Deze aloude Ierse pelgrimszege betekent heel veel voor me. Dank jullie wel en Buen Camino op jullie tocht door madrigalen eeuwenoude kerkmuziek etc.
Weer een dag met een goude randje.

03-11-2012
Geplaatst door:
Besloten concert Zwolle

Dankjullie wel voor prachtige muzikale pelgrimsklanken en verbeeldingen.
Heel ontroerend vond ik om toegezongen te worden het was onvergetelijk.

29-09-2012
Geplaatst door:
De Pelgrim in Kesteren

Wat een geweldige avond hadden we dankzij jullie prachtige muziekvoorstelling! Mooie liederen die glaszuiver gezongen werden! Veelkleurige instrumentale muziek die ons meenam op de pelgrimsreis. De aantekeningen van de de pelgrims raakten steeds opnieuw!
Dank jullie hartelijk voor het meeslepende verhaal van de pelgrim, ook ons verhaal!

02-04-2012
Geplaatst door:
De Pelgrim

Ik ben net thuis uit Millingen van "De Pelgrim" - we hebben genoten, het was een feest, zet aan tot nadenken, mooie muziek enz. Ik zit nog na te genieten
Heel veel dank voor jou en alle mensen die hieraan hebben meegewerkt - ik denk dat dit nog een hele tijd "na-zingt" bij mij.

26-03-2012
Geplaatst door:
de pelgrim

Ik wil jullie even laten weten gisteravond ontzettend te hebben genoten van jullie voorstelling van de pelgrim in Millingen.
Wat een prachtige muziek. In het bijzonder :Sjier Hama`alos,Polorum Regina, Ich bin ein Gast auf Erden, en vooral:Beati quorum via.
Het was prachtig !!!

12-02-2012
Geplaatst door:
De Pelgrim in de Kruiskerk in Eerbeek

We hebben genoten gisteravond. Prachtige zang, mooie muziek en een goed verhaal..... Bedankt!

26-01-2012
Geplaatst door:

beste toin
de instrumentale stukken op de CD zijn prachtig, spannend, afwisselend en ontroerend mooi

Ria

23-01-2012
Geplaatst door:
De Pelgrim

Wat een bijzondere uitvoering zaterdag 14 januari in onze Ontmoetingskerk in Bennekom.
Met bijna 100 mensen zat onze zaal vrij vol wat de sfeer ten goede kwam; we waren ontroerd door jullie prachtige zang, muziek en vertellingen.
Hartelijk dank!