Muziektheaterkoor

Gastenboek

115 berichten, 12 pagina's 
«  10  11  » 
04-02-2013
Geplaatst door: Ingrid H. van Delft
Pelgrim 03-02-2013

Nooit eerder een concert bijgewoond. Bijzonder verrast was ik dan ook door het prachtige koor. In de pianissimo zelfs adembenemend. Ook voor de fidler, zo passend bij de klant van het koor, niets dan lof. Negatief verrast was ik door de bedroevend kinderlijke choreografie van de intermezzi die - naar mijn mening - grote afbreuk deed aan de perfectie van het koor. Met veel eenvoudiger middelen en een strakke stylering zou een veel groter effect bereikt kunnen worden.
Zo niet dan zie ik de wandelende takken al voorbij huppelen in het komende 'Bomen' project.

03-02-2013
Geplaatst door: Willem Burggraaf
Utrecht

Wat een geweldige avond hebben jullie ons bezorgd met zang en kleinkunst.
Bijna alles uit het hoofd en dat in het Duits, Hebreeuws, Latijns en Engels.
Professioneel zonder pretenties

Veel zangplezier toegewenst

03-02-2013
Geplaatst door: Jagoda
optreden 2 feb 2013, Janskerk Utrecht

GEWELDIG! IK WAS TOTAAL ONTROERD!Kon mijn tranen niet bedwingen. Ontroerd door muziek en de voorgelezen teksten. Het feest der herkenning. Heb Camino del Norte gelopen (mei 2012). Dank!

03-02-2013
Geplaatst door: Diana Kam
Optreden 2 febr. '13

Wat een heerlijke avond! Jullie binnenkomst alleen al veranderde mijn visie, dat het enigszins saai zou zijn!Dit was wel iets anders dan luisteren naar een koor, dat op het podium het ene na het andere lied zingt. -Het was geweldig! En er waren meerdere momenten van herkenning, die mij terugbrachten naar toen ik de Camino liep..

03-02-2013
Geplaatst door: Marian
De Pelgrim

Hartelijk dank voor een indrukwekkende avond. Voor mij de eerste keer dat ik dit koor heb horen zingen. Complimenten voor de zang, de choreografie en het decor. Ik wandelde zo het paradijs in.

31-12-2012
Geplaatst door: zachert
Hochelten 27.12.2012

Was für ein Abend, ein Abend der Sänger, der Diregentin, der Musiker in einer prächtigen Kirche wie es seinersgleichen lange suchen muß. Vielen Dank dafür. Unser kommen für nächstes Jahr ist sicher.
Frohes neues Jahr 2013

28-12-2012
Geplaatst door: zr. voskuilen
Still musste es auf Erden sein

Dank aan alle medewerkers m/v aan het optreden van het Weihnachtskonzert op 27 dez. 2012 in de Vitus Kirche in Hoch Elten. Dank zij een van de medewerksters, die trouw is aan de zen in Elten, zijn we op dit programma attent gemaakt. De aanwezigen spraken met grote dankbaarheid over de wijze van uivoering en het vertolken van de STILLE, waar de moderne mens behoefte aan heeft. Dat bleek wel uit de spontane reacties na de uitvoering. Vooral was er lof voor de dirigente. Hartelijke dank en ik hoop u elders nog eens te ontmoeten. Zuster Voskuilen in Lobith.

24-12-2012
Geplaatst door: Carla
Kerstconcert meyhorst

Ik ehb ervan genoetn, ook al was het heel anders dan de andere optredens die jullie gaven.Voor mij had de stilte best wat langer mogen duren.
De mooiste delen vond ik de rustige liederen. Wat een goede en inspirerende dirigente. Ik ben benieuwd naar de
volgende stap. Succes !

23-12-2012
Geplaatst door: Angela en Lykle

Wat hebben we genoten van jullie kerstconcert vanmiddag in de Ontmoetingskerk! Wat een prachtige stemmen en bijzondere, speelse, inspirerende presentatie. Voor ons is kerstmis daarmee al een beetje begonnen! Hartelijk bedankt

23-12-2012
Geplaatst door: Vera Lenglet
concert ontmoetingskerk

We hebben genoten van het prachtige kerstconcert vanmiddag in de Ontmoetingskerk. De combinatie van enthousiasme, ontspanning en concentratie, natuurlijk en vrolijke spelelementen, de ontroerende klank van O magnum Mysterium was heel bijzonder.
Dank jullie wel!