Muziektheaterkoor

Gastenboek

125 berichten, 13 pagina's 
«  » 
11-11-2017
Geplaatst door: Hans Hiep

Ik dank jullie voor het geweldig mooie optreden. Wat een eenheid en zangkwaliteit! Dank voor jullie edelmoedigheid om ook daarmee onze
projecten op Cuba te willen steunen! Het heeft mij bijzonder ontroerd! Ik krijg nu nog vele reacties zoals: "Wat een bijzonder mooi optreden zoiets heb ik nog nooit meegemaakt" of "Het zou fijn zijn als ze vaker in deze
kapel komen!" Dat laatste is zeker ook mijn wens!
De netto opbrengst van de collecte en de latere bankoverschrijvingen voor onze projecten op
Cuba is werkelijk buiten alle verwachting gekomen op totaal €4400,- !!
Hopelijk dus tot spoedig weerzien. Ik kijk er echt naar uit!
Ik meld me tevens nu aan als jaardonateur. (Het werd tijd want jullie sturen mij
al vele jaren informatie over Carmina Ludens)

12-10-2017
Geplaatst door: elly lammers

Maria in de Abdij

Wat ben ik onder de indruk van de sereniteit en kwaliteit van jullie optreden. Maria waardig.
En wat een inventiviteit en creativiteit om de hele abdij te gebruiken. Zo goed gebruik gemaakt van de akoestiek, van het verleden, de traditie en het heden.
Wat een talenten.
Dank jullie heel veel!

11-10-2017
Geplaatst door: Gerard en Elly van Meel

concert benefiet zondag 8 okt 2017

gisteren wilden we jullie na afloop van het concert niet storen, en daarom langs deze weg een hartelijk bedankt voor het concert van gisterenmiddag: het was Schoonheid en we hebben er intens van genoten,

04-01-2017
Geplaatst door: MIEKE

Kerstconcert

Ik wil jullie graag laten weten hoe ik genoten heb van het kerstconcert in de Cenakelkerk.
Prachtige af en toe heel ontroerende muziek in een mooi sober decor waarin alles uitstekend tot zijn recht kwam.
Het is misschien wel jullie mooiste concert tot nu toe !!
En ik zou het geweldig vinden als hiervan een cd of dvd gemaakt zou worden

31-12-2016
Geplaatst door: Brigit van Raaij

kerstconcert 30 december 2016 diaconessenkerk Arnh

Zeer sterk begin qua houding belichting en zang in een eenvoudig maar passend decor. Als toeschouwer/luisteraar wordt je meteen geraakt en in het thema 'getrokken'.
Wat me het meest ontroerde was de scene waarin de herders zich om een "niets" schaarden maar door lichaamshouding en gezichtsuitdrukking zoveel uitdrukking gaven aan wat ze zagen dat je als kijker al zag wat zij zouden gaan zingen nl. over het nieuwgeboren kind. Het was er al voordat er ook maar 1 woord gezongen was! Prachtig!
Een mooie homogene groep mensen die geweldig zingen en beleven wat ze zingen en dat komt echt over!! bedankt weer voor deze mooie avond!

18-12-2016
Geplaatst door: harrie willems

kerstmis 2016

wij zijn verrast door jullie prachtige kerstzang en -spel. Een hechte groep, prachtige samenzang en kwalitatief hoogstaande solisten, sobere bewegingen en kleding die het goed ondersteunen. Zelfs onze 2 zonen van 17 en 13 - meer starwar-fans - hebben genoten! We worden donateur. Veel dank voor de mentale en spirituele opkikker in deze sombere tijden.

17-12-2016
Geplaatst door: jolanda bekker

Kerstconcert 2016

Wat was deze voorstelling adembenemend mooi! Muzikaal prachtig vallend van het ene mooie stuk in het andere. Qua theater een mooi geheel. Schitterende instrumentalisten. Misschien wel de mooiste voorstelling van de velen waarvan ik ook al zo genoten heb. Dank jullie wel!

20-06-2016
Geplaatst door: Riet en Ties van Rijsewijk

concert 19 juni 2016 in Geijsteren

Een inspirerend concert dat naar ons oordeel op een creatieve manier met de omgeving werd verbonden. "Het lied van de bomen" kreeg hierdoor wel een heel bijzondere dimensie.
Echt prachtig!

20-06-2016
Geplaatst door: Pierre Linssen

Het lied van de bomen, 19 juni 2016 te Geysteren.

Adembenemend en 'helend' ...
Zelfs de kikkers in de grachten, de vogels in de bomen én het weer speelden mee, zoals Alphons van Nispen t.P. dat ook al zei.

Dank jullie wel voor dit cadeautje.
Ik heb een aantal fraaie foto's gemaakt en wil jullie die graag toesturen. Dat heb ik al aan het adres van Adrianne van Bemmel en Alphons van Nispen t. Pannerden gedaan.

Namasté, Petra en Pierre Linssen uit Well

10-03-2015
Geplaatst door: tineke leusink

afgelopen zaterdag

Wat heerlijk om jullie in ons midden (brummen) te hebben. Enthousiaste mensen die er veel voor over hebben muziek en zang met ons te delen.
Wat een mooie teksten! Veel mooie reacties gehad van de mensen die er waren, een feestje! Dank jullie wel en ......die 'soep met' is jullie van harte gegund.
Op naar een volgende keer!