Muziektheaterkoor

Gastenboek

124 berichten, 13 pagina's 
«  » 
11-03-2018
Geplaatst door: Anoniem

Wat me vooral is bijgebleven van gisteravond was de prachtige afsluiting, een liefdevol overweldigend sereen klankbad vanuit de kapellen. Dit was waar ik de hele avond op gewacht had. Helaas kwamen de overige liederen niet zo sterk tot hun recht zoals ze verdiend hadden. Sommige liederen kon ik niet verstaan omdat het geluid te zacht was, ook werd ik afgeleid omdat het lichten in het publiek aanbleven. Daardoor kwam ik niet in het verhaal. Als laatste zou ik willen meegeven: Laat de teksten voorgelezen worden door een mooie zachte vrouwenstem, ipv van een harde, prekende mannenstem.

11-03-2018
Geplaatst door: Maria Raaymakers

Hart dat luistert

Een prachtig mooie avond. Voel me bevoorrecht aanwezig te mogen zijn. Prachtig gezongen en gespeeld en gesproken. Ontroerend.
Dankjulliewel!

11-03-2018
Geplaatst door: Pauline de Ruijter

"Hart dat luistert"

Wat een prachtige avond. Ik heb genoten en het heeft me ontroerd hoe schitterend er werd gezongen, wat een mooie liederen en teksten!!
Dank jullie wel Carmina Ludens

10-03-2018
Geplaatst door: Marion Gruijters

CONCERT 10 MAART Cenakelkerk Hart dat Luistert

beste mensen van CL: dank voor de geweldige uitvoering van de mooie, ingetogen, gepassioneerde muziek, de afwisseling met de gesproken (heel goed!) zeer krachtige en belangrijke teksten. De zang was iha mooi zuiver, ik bewonder zeer dat jullie al die liederen in moeilijke talen uit het hoofd zingen Het strijkkwartet moet nog groeien, niet altijd zuiver en met elkaar in harmonie. Ik vond het Mongoolse lied heerlijk, het zou fijn zijn als tussen alle gedragen "close harmony" lederen wat meer van zulke pareltjes kunnen flonkeren . Ik wens jullie veel van zulke volle zalen toe bij jullie komende optredens als vanavond .

11-01-2018
Geplaatst door: Elske van Thoor

kerstmis 2017, 6 januari 2018

Lieve Carmina Ludens, Jullie "Zij hoorden een nieuw lied", het kerstverhaal verteld vanuit de herders, heeft mij zeer ontroerd. De met zoveel zorg gekozen muziek, de prachtige vertolking door zangers en instrumentalisten, onder de bevlogen en liefdevolle leiding van Hein heeft mij van het begin tot het eind ademloos doen genieten en kerstmis intens doen beleven. Eén van de meest bijzondere momenten was voor mij wanneer de herders naar het Kind in de kribbe kijken. Wat hebben jullie dat prachtig uitgebeeld. Dank je wel, Carmina Ludens. Jullie hebben wederom die gevoelige snaar geraakt!
Elske van Thoor

09-01-2018
Geplaatst door: Marieke Jansen

Mariekejw57@gmail.com

Op zaterdagavond 7 jan was ik in de Ant Abtkerk in Wijchen samen met veel andere toehoorders om te luisteren naar jullie concert. Wat een harmonie. Jullie groep werd één geheel met het publiek wat prachtig tot uiting kwam in het gezamenlijk gezongen " nu zijt wellekome". Jullie prachtige liederen vloeiden naadloos in elkaar over en de kleine veranderingen in het decor verstoorden niets.Ik heb genoten van de functionele sobere muzikale ondersteuning door fagot, viool en fluit. Alles stond ten dienste van het geheel. De sopraansolo's waren fantastisch. Aan het eind volgde een welverdiend, daverend applaus waaraan ik van harte mijn steentje heb bijgedragen. Goed gedaan !

07-01-2018
Geplaatst door: Mariëlle Roosen

Concert

Het was prachtig gisterenavond. Tijdens het lied van de engel drong het tot mij door wat een bevrijding de boodschap van de engel voor de herders moet zijn geweest. De langzaam groeiende glimlach en blijdschap op het gezicht vd herders raakte mij. Dank je wel, lieve Lianne en Hein en andere koorleden.

07-01-2018
Geplaatst door: Stef de Kleijn

Concert Zij hoorden een nieuw lied

Zaterdag avond voor de eerste keer een concert bijgewoond van Carmina Ludens en nu zeker niet de laatste keer Wat hebben wij (mijn vrouw en ik) genoten van jullie prachtige concert ontroerend mooi

07-01-2018
Geplaatst door: Mieke Steinfort

Gisteravond heb ik in Wychen jullie kerstconcert bijgewoond. Vorig jaar heb ik het ook gezien en was toen overweldigd door de prachtige muziek en zang. Dus wist ik wat mij te wachten stond, tenminste .... dat dacht ik. Het was opnieuw meer dan prachtig!! Ik voelde mij één met de herders , en ook de tranen van ontroering kwamen weer, met name bij " Es ist ein Ros entsprungen ". Ik geniet nog steeds na, en kijk uit naar jullie nieuwe concert in maart.
Dank jullie wel !v

07-01-2018
Geplaatst door: Gerda Broens

lieve mensen.
6 januari 2018 heb ik de uitvoering "Zij hoorden een nieuw lied" in Wijchen bijgewoond en ik heb enorm genoten. Ik heb heel wat kippenvel gehad, zo mooi. Het leek of jullie jezelf overstegen. Prachtig!
Het samenspel met het kleine muzikale gezelschap vind ik echt van grote toegevoegde waarde.
Alles klopte voor mijn gevoel.
DANK DANK