Muziektheaterkoor

Gastenboek

115 berichten, 12 pagina's 
«  » 
07-01-2018
Geplaatst door: Gerda Broens

lieve mensen.
6 januari 2018 heb ik de uitvoering "Zij hoorden een nieuw lied" in Wijchen bijgewoond en ik heb enorm genoten. Ik heb heel wat kippenvel gehad, zo mooi. Het leek of jullie jezelf overstegen. Prachtig!
Het samenspel met het kleine muzikale gezelschap vind ik echt van grote toegevoegde waarde.
Alles klopte voor mijn gevoel.
DANK DANK

05-01-2018
Geplaatst door: P.H.Dignum
Kerstconcert

In de St Bernulphus kerk hebben we, Riet en ik, jullie voorstelling “Zij hoorden een nieuw lied” meegemaakt. We hebben enorm genoten van spel zang Een werkelijk prachtig mengsel van stemmen. Hartelijk dank daarvoor.


Wij wensen jullie een gelukkig en voorspoedig 2018 toe.

29-12-2017
Geplaatst door: Anna
concert 23 december 2017

Ik ben op 23 december naar het concert in Oosterbeek geweest. Ik vond het een prachtig concert, mooie muziek met sobere maar sfeervolle kleding en decors. Het koor weet te boeien door hoge zangkwaliteit in combinatie met performance: mooie plaatjes die nog meer intentie geven aan de inhoud van de muziek. Een bijzondere ervaring!

21-12-2017
Geplaatst door: Ben Zonderland
recensie concert

Afgelopen zondag heb ik jullie concert in een weliswaar sfeervolle maar te lege kerk in Brummen bezocht. Ik was diepgeraakt door jullie optreden. Alles klopte: de zang, instrumentaal en de dramacomponent. De soberheid van het decor, de keuze en de volgorde van de schitterend gezongen liederen maakten dat dit concert een professioneel niveau bereikte. Hulde!

11-11-2017
Geplaatst door: Hans Hiep

Ik dank jullie voor het geweldig mooie optreden. Wat een eenheid en zangkwaliteit! Dank voor jullie edelmoedigheid om ook daarmee onze
projecten op Cuba te willen steunen! Het heeft mij bijzonder ontroerd! Ik krijg nu nog vele reacties zoals: "Wat een bijzonder mooi optreden zoiets heb ik nog nooit meegemaakt" of "Het zou fijn zijn als ze vaker in deze
kapel komen!" Dat laatste is zeker ook mijn wens!
De netto opbrengst van de collecte en de latere bankoverschrijvingen voor onze projecten op
Cuba is werkelijk buiten alle verwachting gekomen op totaal €4400,- !!
Hopelijk dus tot spoedig weerzien. Ik kijk er echt naar uit!
Ik meld me tevens nu aan als jaardonateur. (Het werd tijd want jullie sturen mij
al vele jaren informatie over Carmina Ludens)

12-10-2017
Geplaatst door: elly lammers
Maria in de Abdij

Wat ben ik onder de indruk van de sereniteit en kwaliteit van jullie optreden. Maria waardig.
En wat een inventiviteit en creativiteit om de hele abdij te gebruiken. Zo goed gebruik gemaakt van de akoestiek, van het verleden, de traditie en het heden.
Wat een talenten.
Dank jullie heel veel!

11-10-2017
Geplaatst door: Gerard en Elly van Meel
concert benefiet zondag 8 okt 2017

gisteren wilden we jullie na afloop van het concert niet storen, en daarom langs deze weg een hartelijk bedankt voor het concert van gisterenmiddag: het was Schoonheid en we hebben er intens van genoten,

04-01-2017
Geplaatst door: MIEKE
Kerstconcert

Ik wil jullie graag laten weten hoe ik genoten heb van het kerstconcert in de Cenakelkerk.
Prachtige af en toe heel ontroerende muziek in een mooi sober decor waarin alles uitstekend tot zijn recht kwam.
Het is misschien wel jullie mooiste concert tot nu toe !!
En ik zou het geweldig vinden als hiervan een cd of dvd gemaakt zou worden

31-12-2016
Geplaatst door: Brigit van Raaij
kerstconcert 30 december 2016 diaconessenkerk Arnh

Zeer sterk begin qua houding belichting en zang in een eenvoudig maar passend decor. Als toeschouwer/luisteraar wordt je meteen geraakt en in het thema 'getrokken'.
Wat me het meest ontroerde was de scene waarin de herders zich om een "niets" schaarden maar door lichaamshouding en gezichtsuitdrukking zoveel uitdrukking gaven aan wat ze zagen dat je als kijker al zag wat zij zouden gaan zingen nl. over het nieuwgeboren kind. Het was er al voordat er ook maar 1 woord gezongen was! Prachtig!
Een mooie homogene groep mensen die geweldig zingen en beleven wat ze zingen en dat komt echt over!! bedankt weer voor deze mooie avond!

18-12-2016
Geplaatst door: harrie willems
kerstmis 2016

wij zijn verrast door jullie prachtige kerstzang en -spel. Een hechte groep, prachtige samenzang en kwalitatief hoogstaande solisten, sobere bewegingen en kleding die het goed ondersteunen. Zelfs onze 2 zonen van 17 en 13 - meer starwar-fans - hebben genoten! We worden donateur. Veel dank voor de mentale en spirituele opkikker in deze sombere tijden.