Muziektheaterkoor

Gastenboek

125 berichten, 13 pagina's 
«  10  11  12  13 
29-12-2009
Geplaatst door: Bert

Optreden in Oosterbeek

Het was prettig om het gemiste optreden van jullie in de Petruskerk alsnog te kunnen inhalen in Oosterbeek. Soberder uitgevoerd dan de Engel komt de aandacht van de muzikaliteit ten goede. Maar wij waren ook zeer gecharmeerd van het spel met de prachtige koppen. Veel succes ook in Velp

25-10-2009
Geplaatst door: mirjam

brummen

wat een heerlijk optreden in Brummen met een geweldig ontvangst. Aandachtig publiek, mooie kerk, heerlijke hapjes en lieve mensen die ons behoorlijk in de watten hebben gelegd. Het engeltje wat we aangeboden kregen hangt op de slaapkamer!
Ik hoop van harte dat we hier nog eens mogen terugkomen.
groet, Mirjam

07-06-2009
Geplaatst door: ellen deimann

optreden in de Valkhofkapel

Bij deze, ook namens Dick, aan jullie allen heel veel dank voor het fantastische optreden van vandaag. Dit is muziek. Ik heb er niet de goede woorden voor. Ik zat doorlopend bijna te huilen, en op het eind helemaal. Beetje lastig, en heerlijk......
Heel veel dank
en wij willen graag vast 10 CD's bestellen !

17-02-2009
Geplaatst door: mirjam

Ik kan u zeggen dat ik samen met een vriendin, Tini Stein (voorganger in de parochie te Doorwerth), enorm genoten heb van de performance.
De zang was mooi zuiver en er werd vol passie gezongen, zowel a capella als met begeleiding. Prachtig, soms kreeg ik er rillingen van. De sobere outfit vond ik goed gekozen. Heel apart vond ik het dat jullie koor zowel bij de aanvang als ook tijdens het gehele optreden af en toe van achter en opzij van de kerk zong en lopend naar voren kwam. Zo werden de mensen in de kerk verrast, konden ze ten volle meegenieten en werden ze er ook meer bij betrokken.
Het repertoire was goed uitgekozen. De akoestiek in de kerk staat er om bekend erg goed te zijn en dat bleek gisteravond wederom. Als men de teksten in het boekje van te voren las, kon men beter begrijpen waarop de gezangen betrekking hadden. Een minpuntje vond ik dat de tekst in het boekje wel erg klein afgedrukt was, waardoor het lezen ervan bemoeilijkt werd.
Kortom, mijn zeer gewaardeerde complimenten met dit bijzonder optreden, ook aan de dirigent!.
Ik wens jullie allemaal veel succes verder.
Met vriendelijke groet,
Regina Povel

(lid en secretaris van het Nederlands Koor van de St Bernulphusparochie

16-02-2009
Geplaatst door: harry kempen

de engel in oosterbeek op 14 februari j.l.

Reacties ontvangen in de kerk, maar ook bij de bakker, de huisarts en de kruidenier:
wat een geweldige avond, prachtige muziek, ontroerend. We kijken uit naar een volgend optreden!
Ik sluit mij hier van harte bij aan.
Tot een volgende keer.
harry kempen