Muziektheaterkoor

Agenda

 

 

 

Datum

Concert

Locatie

Zaterdag

10 maart 2018

20:00 uur

Première 

"Hart dat luistert"

Cenakelkerk

Pastoor Rabouplein 1

Heilig Landstichting

Zaterdag

17 maart 2018

20:00 uur

Hart dat luistert Gedachteniskerk

Herenstraat 82, 3911 JG

Rhenen

 

De entreeprijs voor onze voorstelling is € 15,- inclusief een uitgebreid programmaboekje. Kinderen t/m 16 jaar: entree gratis.

 

Uitzondering:

 

In Rhenen is de toegang gratis; uw vrijwillige bijdrage na afloop is zeer welkom. Dit concert wordt georganiseerd i.s.m. de Raad van Kerken Rhenen e.o.

 

Tickets & reserveren

 

Wilt u verzekerd zijn van een goede plaats? Koop dan hier alvast uw entreebewijs.

Uw ticket geeft recht op een plaats in de voorste rijen met de aanduiding "gereserveerd". Mochten er kinderen t/m 16 jaar meekomen (gratis entree), geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij uw bestelling.

 

>>Neem de bevestiging van uw aanschaf mee naar de voorstelling! U kunt de bevestigingsmail uitprinten of deze laten zien op uw smartphone.

 

>>U dient uiterlijk een kwartier voor aanvang een gereserveerde plek in te nemen. Vanaf een kwartier voor aanvang worden de gereserveerde rijen ook opengesteld voor andere bezoekers.

 

 

 

 

Als u een voorstelling van Carmina Ludens wilt boeken of informatie wilt over de mogelijkheden en de kosten, stuur dan een email naar: info@carminaludens.nl Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.