Muziektheaterkoor

Gastenboek

104 berichten, 11 pagina's 
«  » 
20-06-2016
Geplaatst door:
concert 19 juni 2016 in Geijsteren

Een inspirerend concert dat naar ons oordeel op een creatieve manier met de omgeving werd verbonden. "Het lied van de bomen" kreeg hierdoor wel een heel bijzondere dimensie.
Echt prachtig!

20-06-2016
Geplaatst door:
Het lied van de bomen, 19 juni 2016 te Geysteren.

Adembenemend en 'helend' ...
Zelfs de kikkers in de grachten, de vogels in de bomen én het weer speelden mee, zoals Alphons van Nispen t.P. dat ook al zei.

Dank jullie wel voor dit cadeautje.
Ik heb een aantal fraaie foto's gemaakt en wil jullie die graag toesturen. Dat heb ik al aan het adres van Adrianne van Bemmel en Alphons van Nispen t. Pannerden gedaan.

Namasté, Petra en Pierre Linssen uit Well

10-03-2015
Geplaatst door:
afgelopen zaterdag

Wat heerlijk om jullie in ons midden (brummen) te hebben. Enthousiaste mensen die er veel voor over hebben muziek en zang met ons te delen.
Wat een mooie teksten! Veel mooie reacties gehad van de mensen die er waren, een feestje! Dank jullie wel en ......die 'soep met' is jullie van harte gegund.
Op naar een volgende keer!

09-03-2015
Geplaatst door:
Het lied van de bomen

8 maart in Brummen. Hartelijk dank voor een
mooie avond zang, muziek, verhaal. Een lach en ontroering (Crux fidelis, prachtig).
Compliment voor u allen, goede samenwerking, respect voor de dirigent die dit alles in goede banen leidt. En een lied
meezingen, een feest. Dank!

08-03-2015
Geplaatst door:
Het lied van de bomen 7 maart Brummen

Wat zijn jullie geweldig op elkaar ingesteld met zang en "toneel , die eenheid stralen jullie uit in de prachtige uitvoering in het lied van de bomen .Wij zagen en hoorden jullie eerder in Eerbeek , kerst ,en de CD Con Grazia die we toen kochten , draaien we geregeld ...in de auto .Bedankt !w.en I.

19-12-2014
Geplaatst door: Jos Peters

Kind van het licht. Oosterbeek 13-12 2014 Ik heb al regelmatig 'Carmina Ludens mogen aanhoren en bewonderen, echter de uitvoering van Kind van het Licht heeft mij meer geraakt dan andere concerten. De keuze van de liederen, de begeleiding van de muziek en het weglaten van de toneelstukjes hebben hiertoe bij gedragen. Met name 'Contre qui , rose' van Rilke vond ik subliem. Ook het feit dat er geen pauze was, hielp erg om de kerstsfeer voor mij op te roepen

18-06-2014
Geplaatst door:

Konzert am 29.Mai in Speyer (Deutschland)
Das Konzert von Euch War wirklich super. Unter dem Titel "Von Pilgern und Engeln" habt ihr eine schöne Werkstatt getroffen. Auch die Performance War schön und interessant. Glückwunsch und weiter so. Kommt doch mal wieder nach Speyer.
Liebe Grüße

17-06-2014
Geplaatst door: Eric en Yvonne
Het lied van de bomen in Wijchen

Wat hebben we genoten van het concert. We vonden het mooi, muzikaal, indringend en grappig tegelijk. Elke zanger en ook de verteller was voortreffelijk. Prachtig was ook het dubbelkorige werk aan het einde van het programma. Indrukwekkend. Jullie groep is ronduit geweldig. Dank en houd ons op de hoogte voor de volgende presentatie!

15-06-2014
Geplaatst door:
compliment

Beste Mensen,
Jullie hebben een fantastisch programma, ik heb erg genoten. De combinatie en afwisselingen zijn uit de kunst. Een verhaal toevoegen mag ook al moet het niet te kinderachtig zijn!
Het boekje was knap en met veel toewijding in elkaar gezet . Geweldig.
Een opmerking: het mag voor de pauze wel wat vrolijker!
Mooi: die bomen en die opstellingen.
Conclusie: geslaagde avond!
Groet en succes gewenst. Bets.

19-03-2014
Geplaatst door: Aernout Engels
Het lied van de bomen

Zaterdagavond 15 maart, op weg naar Oosterbeek. Joost heeft ons warm gemaakt voor de uitvoering van "Het lied van de bomen"
door het voor ons onbekende Carmina Ludens, waar hij zo enthousiast over verteld heeft.
De flyer die hij stuurde was al heel bijzonder en we zijn benieuwd.......

Wat hebben we genoten, het was meer dan de moeite waard! Geboeid van begin tot einde van dit mooie muzikale theater.
Een prachtig flexibel en functioneel decor, mooie verhaallijnen, zangstemmen en solisten en met wat een vaart werd alles door jullie over het voetlicht gebracht.
Wat een voorbereiding, tijd en creativiteit zal dit alles gekost hebben. Het enthousiasme van ieder van jullie spatte er af!
Fijn dat je met weinig instrumenten alles zo mooi- en indringend kunt begeleiden en ondersteunen.

Respect voor de maker van "Het lied van de bomen". Wat een creativiteit en kennis van muziek in al haar verscheidenheid moet hij hebben om al die muzikale lijnen tot zo'n mooi geheel te kunnen samensmeden.

We hopen van harte dat er nog een derde uitvoering kan worden gerealiseerd. Dan kom ik zeker terug met een aantal zangvrienden die dit gemist hebben!

Aernout Engels